8 september 2018 – Sportief genieten voor Hospice Berkenstein

Ga terug

Datum: 21 juni 2018

Sportief genieten voor Hospice Berkenstein. Op zaterdag 8 september 2018 organiseert Hospice Berkenstein in samenwerking met de SGWB en atletiekvereniging VAV het evenement ‘Sportief genieten voor Hospice Berkenstein’

Op deze dag wordt geld ingezameld ten behoeve van het belangrijke werk van de hospice. Dankzij de sponsoren komt al het inschrijfgeld volledig ten goede aan de hospice. Op 8 september kan er zowel gewandeld als hardgelopen worden.

 

De Hospice Berkenstein Run

Deze run kent twee prachtige routes van 5 en 10 km. Er wordt gestart bij de hospice in Veenendaal West, waarna koers gezet wordt richting de Amerongse berg. Heerlijk sportief genieten in dit mooiste stukje van Nederland. De 10 km heeft als hoogste punt de beroemde 225-jaar oude Eenzame Eik, waardoor dit een uitdagende route is.

 

 

Wandelen voor Hospice Berkenstein

Op 8 september kan er op maar liefst 4 afstanden gestart worden: 5, 10, 15 en 20 km. Deze vier prachtige routes doen de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug aan: de geurende heide op de Amerongse berg, het laaggelegen Egelmeer, het Sterrenbos, de unieke 225-jaar oude Eenzame Eik, de Elsterberg en het Prattenburgse bos.

 

  • Inschrijven kan ter plekke (start bij de hospice)
  • Startgeld – 6 euro (met 1 euro korting voor leden van de wandelbond)
  • De 20 km start tussen 9-10 uur, de overige afstanden tussen 9-11 uur
  • Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina van het wandel-evenement  https://www.facebook.com/wandelenvoorhospiceberkenstein/