Sportief genieten voor voor Berkenstein komt er aan!

Ga terug

Datum: 27 augustus 2019

Nog een kleine 3 weken te gaan en dan gaat op zaterdag 14 september het evenement ‘sportief genieten voor Berkenstein’ weer van start! Hardlopen of wandelen voor Berkenstein. De teller staat nu op 65 inschrijvingen voor het hardlopen en de wandelaars melden zich ook gestaag aan. Nieuw aan het evenement deze keer is dat je voor het hardloopevenement een medaille kunt krijgen. Daar wordt grif gebruik van gemaakt!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Er wordt weer gezorgd voor een post in het bos waar koffie/ thee en appeltaart te verkrijgen is voor de wandelaars. Ook is er zo’n post bij de finish bij Berkenstein.

Er zijn 2 hardlooproutes; 5 en 10 km, en maar liefst 4 wandelroutes van 5, 10, 15 of 20 km! Na de start bij Hospice Berkenstein doen onze prachtige routes de mooiste plekken op de Utrechtse heuvelrug aan.

Meer informatie over de routes, het inschrijven, starttijden etc. vindt u onder de link onderaan dit bericht.

De volledige opbrengst komt ten goede aan het bijzondere en belangrijke werk van de hospice. Vorig jaar was de opbrengst maar liefst € 4400. Er waren 415 deelnemers en we hebben met elkaar 4475 km gelopen!

We zijn erg blij dat de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) de organisatie van het hardlopen weer op zich neemt. Voor de organisatie van de het wandelevenement gaat onze dank uit naar Stichting Gooise Wandel Bond (SGWB)

Leden van de Lions Veenendaal helpen met het uitzetten van de routes en bemensen de waterpost voor de hardlopers. Veel dank!!

Uiteraard werken er ook vrijwilligers uit de hospice mee. Het is heel erg fijn dat er vrijwilligers zijn die deze dag de koffieposten willen bemensen en willen helpen bij het opruimen. Zij doen dit naast hun ‘gewone’ vrijwilligerswerk!

Ook de coördinatoren en bestuursleden dragen hun steentje bij.

Als u zich nog niet hebt aangemeld; ga naar onderstaande link en meld u aan! Wandelen of hardlopen in deze prachtige omgeving; wie wil dat nu niet?

https://www.voorberkenstein.nl/

Home

 

Word sponsor, Held van Berkenstein of doneer eenmalig: Klik hier