Wandelevenement gaat in 2022 niet door

Ga terug

Datum: 11 januari 2022

Het wandelevenement ‘Sportief genieten voor Berkenstein’ zal dit jaar niet door kunnen gaan omdat we onvoldoende ondersteuning hebben bij de organisatie. Een aantal zeer ervaren organisatoren stopt omdat zij zich na 6 jaar te hebben ingezet voor Berkenstein, andere bezigheden willen oppakken. VAV en Lions hebben ons enorm geholpen. Zonder hen kunnen we dit evenement al helemaal niet organiseren. Maar er is sprake van krapte aan vrijwilligers resp. stijgende leeftijd van de leden en dat maakt dat ondersteuning door deze organisaties niet meer vanzelfsprekend is.
Wij danken al deze mensen heel hartelijk voor hun jarenlange belangeloze inzet!
Vorig jaar hebben we nog een mooi evenement georganiseerd. De organisatie en uitvoering heeft behoorlijk wat gevergd van alle mensen die zich hebben ingezet om er een coronaproof evenement van te maken. We hebben ons tot het wandelen moeten beperken. Het aantal deelnemers bleef ook wat achter bij voorgaande jaren. Organisatie van het hardloopevenement was al helemaal geen haalbare kaart.
Al met al is er toch nog zo’n € 2500 opgehaald welk bedrag geheel ten goede is gekomen aan Berkenstein.
De hele organisatie heeft een behoorlijke wissel getrokken op de organisatoren. Het wegvallen van essentiële ondersteuning maakt dat we hebben moeten besluiten dat het evenement helaas in 2022 niet door kan gaan.

Word sponsor, Held van Berkenstein of doneer eenmalig: Klik hier